טקסוטיר לסרטן דחוף - דוקסיל

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

22/03/2008 | 12:17 | מאת: אורנה מעיין

אני בת 51 וקיבלתי מירשם ל taxotere המצוי בסל התרופות של קופ"ח עבור כמה סוגי סרטן אך לא בשבילי. אני נדחיתי משום מה. התרופה היא כימותרפית וניתנת לעירוי בבית חולים. עלות כל טיפול 11000 ש"ח יש בחברת התרופות. מבקשת דחוף תרומה לתרופה למי שיש אפשרות. תודה אורנה

23/03/2008 | 09:48 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, צרי קשר עם ארגון חברים לרפואה בטלפון 03-5792220 וננסה לעזור לך להשיג את התרופה בדרכים משפטיות לבדוק זכאות ובמקבילדרך תיווך התרופות של חברים נבדוק אם התרופה ברשותינו לתרום. בברכת בריאות איתנה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"