למה יכול לשמש מזרק ומחט?

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

14/03/2008 | 20:38 | מאת: אמל'ה

האם ישנן תרופות הניתנות לחולה לשם הזרקה עצמית. האם המזרקים שניתנים לחולה הם מזרקים רגילים? מצאתי בבית חבר, שאינו עוסק ברפואה, מזרק רגיל של 2.5 מ'ל עם מחט. למה הוא יכול היה לשמש?

16/03/2008 | 10:43 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, איננו רשאים להשיב תשובות תאורתיות על שאלות מסוג זה, הינך יכולה לשאול את רופא המשפחה שלך.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"