מחפשת תרופות שלא בסל

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

07/03/2008 | 15:32 | מאת: נחמה

אם למישהו נשארו כדורים של 50 מ"ל sutent או 200 מ"ל של nexavar אשמח לקבל, כי התרופות עולות כ-30000 ש"ח לחודש,אני זקוקה דחוף,אם אפשר כבר לחזור אליי

13/03/2008 | 12:05 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח אם תיכנסי לאתר הבית של ארגון חברים,לפרויקט תיווך תרופות בו אנו מתווכים בין חולים הזקוקים לתרופות שאין ידם משגת לבין אלה שיש להם תרופות ואינם זקוקים להם, הכתובת המדויקת לכניסה לפרויקט תיווך תרופות הינה: http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ שם ניתן להכניס את פרטי התרופה ופרטים אישיים ליצירת קשר. כמו כן ניתן ליצור קשר טלפוני עם משרדי העמותה בטלפון 03-5792220 שלוחה 1 רחל

16/10/2009 | 16:21 | מאת: יוכי

אני צריכה דחוף לבן שלי את התרופה סטלרה לפסוריאזיס קשה ביותר.היא לא בסל ואין לי מרשם.איך אוכל לקנות אותה בהנחה גדולה .

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"