תרומה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

06/03/2008 | 20:10 | מאת: argamanilan

מכיר נוטריון שעוסק בתרגום ולדעתי יתרום בשמחה בתרגום למי שלא ידע לקרוא את העברית או יזדקק להמשך טיפול בחו"ל ולכן יזדקק לתרגום. הנה האתרים שלו שם תמצאו דרכי התקשרות אליו. www.urign.co.il www.uriganor.com

11/03/2008 | 15:04 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, אנחנו מודים לך על ההצעה ונבדוק אפשרות להסייע. שתיהיה תמיד בצד המסייע. ברכת בריאות

30/05/2008 | 19:40 | מאת: תמי

אם תוכלו לסיעה לי לעזרה כדי לממן את המחשיר אפית כי אני סובלת מדום נשימה אנה עיזרו לי בבקשה שבת שלום 0525652452 זה הפון שלי

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"