אנשור וסטרון למסירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

04/03/2008 | 11:28 | מאת: דבי

אני מבקשת למסור כ- 50 פחיות של "אנשור פלוס" בטעם וניל לכל אדם שזקוק לכך. נא לשים לב -- התוקף של הפחיות פג במאי 2008 ולכן אשמח למסור בדחיפות. בנוסף יש לי כ- 20 כדורים של התרופה SETRON למסירה.

11/03/2008 | 14:50 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח אם תיכנסי לאתר הבית של ארגון חברים,לפרויקט תיווך תרופות בו אנו מתווכים בין חולים הזקוקים לתרופות שאין ידם משגת לבין אלה שיש להם תרופות ואינם זקוקים להם, הכתובת המדויקת לכניסה לפרויקט תיווך תרופות הינה: http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ שם ניתן להכניס את פרטי התרופה ופרטים אישיים ליצירת קשר. כמו כן ניתן ליצור קשר טלפוני עם משרדי העמותה בטלפון 03-5792220 שלוחה 1 רחל הרבה בריאות

08/07/2008 | 09:46 | מאת: נעמי בלחסן

אני מעונינת באנשור לקורבת משפחה שלי אשמח אם תרצי עימי קשר . 08-9961660

25/03/2009 | 18:00 | מאת: סיגלית

גם-אני מעוניינת באנשור עבור אחותי שמטופלת בכימוטראפיה ועקב כך ירדה במשקל וסובלת כרגע גם, מחוסר ויטמינים בגוף. תודב

15/07/2009 | 14:40 | מאת: דנה

שלום לכם! אמא שלי בת 80 וזקוקה לאנשור.אשמח לקבל.נא ליצור עימי קשר. תבורכו. ד.י.

15/07/2009 | 14:44 | מאת: דנה

שלום לכם! אמא שלי בת 80 וזקוקה לאנשור.אשמח לקבל.נא ליצור עימי קשר. תבורכו. ד.י.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"