לגמח תרופות למשככי כאבים דרושות תרופות בתוקף

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

20/09/2010 | 14:47 | מאת: עדינה

במידה וברשותכם תרופות מקבוצת משככי כאבים כדוגמת פרקוסט או פרקודן (לא תרופות חזקות יותר כמו אוקסיקונטין שאנו לא מעוניינים להחזיק) אנא צרו עימנו קשר ואנו נגיע לאספם,אנא וידאו שלא פג תוקפן לפני כן. גם תרופות מסוג אדוויל או נורופן שלא דורשות מרשם רופא יתקבלו בברכה.חבל לזרוק,יש אנשים שזקוקים להם.הגמח שלנו נמצא ברמת גן. מספר הטלפון לתרומות הוא - 052-7416545. נא לא להתקשר בין 14:00 לשעה 16:00 בצהריים.כתובת המייל הוא [email protected]

21/09/2010 | 02:04 | מאת: גמח ידידים לרפואה

http://www.2all.co.il/Web/Sites4/MEDICEYSHEN/ צרי איתנו קשר אולי יש לנו מה שאת צריכה וכמובן צריך מירשם אפשר להתקשר 0549931778

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"