כדורי Emend נגד תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

22/08/2010 | 15:55 | מאת: ננוגודס

שלום רב, אמא שלי חולה בסרטן בריאות והיא התחילה כימותרפיה וזקוקה לכדורי אמנד.בקופת חולים כללית מקשים עלינו ולא מאשרים את קבלת התרופה ואימי כבר חשה ברע.אני מאד מעוניינת בעזרתך והכוונתך כי אמא חרדתית לגבי תופעות הלוואי וגם ככה היא אוכלת מעט ורגישה מאד בעניין בחילות והקאות בתודה וכל טוב ננוגודס

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"