טרמדקס , סימבלטה ותרופות למסירה לגמח בהשגחת רוקח

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

21/08/2010 | 14:38 | מאת: zb

טרמדקס , סימבלטה ותרופות למסירה לגמח בהשגחת רוקח . ניתן להשאיר לי כתובת ואשלח.

22/12/2010 | 21:20 | מאת: מאיה

אשמח לדעת אם יש למישהו כדורי סימבלטה 60 מג אני פשוט לא מצליחה לעמוד בהוצאה תודה[email protected]

28/03/2011 | 07:52 | מאת: AB

אני סובלת מדלקת פרקים קשה מאוד אמורה לקבל זריקות פעמיים בשבוע אך איני יכולה לממנם ונגד כאבים קשים רשמו לי טרמדקס אז אשמח לקבל את הטרמדקס. 052-4414897 תודה.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"