רקורמון 4000

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

21/02/2008 | 08:07 | מאת: מייקה

למסירה זריקות רקורמון 4000 מייקה 054-2277722

21/02/2008 | 12:29 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, נשמח אם תיכנסי לאתר הבית של ארגון חברים,לפרויקט תיווך תרופות בו אנו מתווכים בין חולים הזקוקים לתרופות שאין ידם משגת לבין אלה שיש להם תרופות ואינם זקוקים להם, הכתובת המדויקת לכניסה לפרויקט תיווך תרופות הינה: http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ שם ניתן להכניס את פרטי התרופה ופרטים אישיים ליצירת קשר. כמו כן ניתן ליצור קשר טלפוני עם משרדי העמותה בטלפון 03-5792220 שלוחה 1 רחל הרבה בריאות

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"