טרסבה 150 מג מי שצריך

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

02/08/2010 | 23:02 | מאת: gidon

ברשותי כ2 חבילות טרסבה 150 מג שגם קנינו אז ונשאר לנו מי שזקוק ולתרופה זו שקודם כל יפנה לאגודת חברים לפי הנהלים כמובן מרשם ויצרו איתי קשר במייל [email protected]

09/08/2010 | 11:11 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב לך, ארגון חברים לרפואה מנתב תרופות בין מי שזקוק לבין כאלה שנותרו בידיהם תרופות, תרופת הטרסיבה חשובה מאוד יש חולים רבים שמחכים לה. נא צרו עימנו קשר במשרד 0732198805

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"