זקוקה לתרופה שלא בסל התרופות

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

25/07/2010 | 18:45 | מאת: מרצדס

אני בדרך כלל בריאה וכל פעם שאני בהריון אני סובלת מהקאות יתר וסחרחורות פרמין לא עוזר לי ובבית חולים נותנים לי זופרן שזה תרופה שמחוללת פלאים אצלי וכן אני יכולה לחזור אפילו לעבודה הבעיה היא שהתרופה לא נכללת בסל התרופות והיא יקרה מאוד 10 כדורים 450 שח בערך זה התרופה היחידה שאיתה אני יכולה לחזור לחיים הנורמלים אשמח מאוד עם יש מישהו שיכול לעזור לי בזה ותודה מראש מספר הפלאפון שלי לעזרה 0527011579

27/07/2010 | 12:33 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

הארגון כבר יצר עימך קשר ונשתדל לעזור

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"