REFERON 3 MILL

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

18/02/2008 | 21:54 | מאת: lima

אימא שלי חולה עם סרטן פלוטת הלימפה לא מאשרים התרופה שבכותרת מועמדת עוד חודשים להשתלת מח עצם , התרופה עולה כ1500 ש"ח האם יכולים לעזור תודה

20/02/2008 | 10:12 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, נא צרי קשר עם המשרד של עמותת חברים לרפואה בטלפון 03-5792220 שלוחה 1 וננסה לעזור לך, יש ברשותינו מאגר תרופות שחולים תורמים היות ואינם זקוקים להם ואנו מתווכים אותם לחולים אחרים. מעבר לזה ישנם עוד אפשרויות סיוע שנשמח לעזור לך.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"