ציוד פג תוקף

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

16/06/2010 | 15:05 | מאת: רינה

שלום ברשותי שאריות ציוד: מחטים, פרפרים, מחברים, שקיות שתן, מדבקות סטומה, גזות וכו' שתאריך התפוגה שלהם עבר. הבנתי שניתן לבצע רה-סטריליזציה אך לא מצאתי היכן. האם יכול להביא תועלת אם אמסור כמו שהוא?

17/06/2010 | 09:19 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום, עמותת "חברים לרפואה" אינה משתמשת בציוד שפג תוקפו, ע"מ לא לקחת סיכון ולו הקטן ביותר שחלילה ייגרם נזק. אולי בבית החולים בו טופלתם יידעו להדריך אותך. בהצלחה!

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"