מסירת מדבקות לשיכוך כאבים חזקים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

12/02/2008 | 15:23 | מאת: מירב

שלום רב, לאחר מחלה קשה, נותרו לי מדבקות לשיכוך כאבים חזקים (פנטניל) שהייתי שמחה מאוד לתת לאנשים שזקוקים להן. הייתי רוצה, אם אפשר, לוודא שלא מקבל אותן מישהו שמכור למשככי-כאבים והמדבקות יזיקו לו, אלא אדם חולה שזקוק לתרופה והיא תביא לו תועלת. אלפי תודות.

13/02/2008 | 10:28 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, נשמח אם תיכנסי לאתר הבית של ארגון חברים,לפרויקט תיווך תרופות בו אנו מתווכים בין חולים הזקוקים לתרופות שאין ידם משגת לבין אלה שיש להם תרופות ואינם זקוקים להם, הכתובת המדויקת לכניסה לפרויקט תיווך תרופות הינה: http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ שם ניתן להכניס את פרטי התרופה ופרטים אישיים ליצירת קשר. כמו כן ניתן ליצור קשר טלפוני עם משרדי העמותה בטלפון 03-5792220 שלוחה 1 רחל הרבה בריאות

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"