חולה בסרטן לבלב גרורתי

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

10/05/2010 | 01:07 | מאת: מרים

אל חברים לרפואה בעלי חלה מזה שלוש שנים בסרטן לבלב גרורתי לפני שלוש שנים עבר את ניתוח הוויפל התנסה בכימותרפיה במחקר עבר סדרת הקרנות ללא הואיל לאחרונה התגלה בנוסף לגידול וגרורות באזור הבטן גם מתחת לריאה השמאלית הופיעה גרורה בגודל של 33 מ"מ האונקולוג המטפל מציע לעשות טיפול בגמזר ובטרסיבה שלא ניתן לקבל בסל התרופות הבנתי שיש אפשרות להעזר בכם במידה ויש במלאי. מאחר והוא צורך הרבה תרופות אשמח לתרום. אןדה לכם מראש באם תענו לבקשתי זו מירי.

10/05/2010 | 13:45 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

צרי קשר עם מזכירת הארגון חברים לרפואה- רחל 0732198805

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"