ויקטוזה זריקות סוכרת

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

11/04/2010 | 09:07 | מאת: לאה

שלום. אמי זקוקה לויקטוזה אולם לא זכאית דרך הסל כיון שמקבלת זריקות נוספות. זקוקה בדחיפות הפסיקה לקחת כי כל חודש זה 800 ש"ח

11/04/2010 | 09:58 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום, עמותת "חברים לרפואה" מנתבת תרופות לחולים כרוניים, מבדיקה שנערכה אין לנו את התרופה המבוקשת. ניתן לפנות לרחל במייל או בטלפון לצורך רישום הבקשה במאגר. [email protected] בברכת רפואה שלימה!

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"