תרומה: 90 כדורי SEROKUEL 200MG נגד פסיכוזה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

31/01/2008 | 23:18 | מאת: שגיא

נא לפנות ללאה בטלפון 052-8365244 האם יש עוד דרך לפרסם ? מישהו לפנות אליו ?

11/02/2008 | 10:07 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, תודה על תרומתך, ניתן להיכנס לאתר חברים לפרויקט תיווך תרופות בקישור הבא: http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ ולהיכנס לטופס תרומת תרופות המגיע למשרדי העמותה ומקושר לנזקק. כמו כן ניתן ליצור קשר עם משרדי עמותת חברים בטלפון 03-5792220 שלוחה 1 לדבר עם רחל. הרבה בריאות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"