מסירת כל מני סוגי תרופות

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

27/01/2008 | 16:07 | מאת: מיכל59

יש בידי מס סוגים של תרופות חלקן בסל וחלקן בסל רך יקרות ואני מעונינת למסור ,התקשרתי מס פעמים לא התיתה תשובה השארתי הודעה באתר ולא זכיתי לתגובה האם אפשר לקבל כתובת ואני מוכנה לשלח ישירות אני גרה בצפון הרחוק ואשמח לעשות זאת באהבה, ממתינה לתגובה [email protected]

31/01/2008 | 11:54 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

אנו מתנצים על אי המענה אך עקב מעבר למשרדנו החדשים ברחוב שמואל הנביא 4 בבני ברק נוצרו בעיות של אי מענה במשך מספר פעמים. בכל מקרה באתר העמותה בכתובת www.haverim.org.il מופיעה כתובת העמותה וניתן להשיג אותנו בין השעות 8 בבוקר ועד 9.30 בערב. אנו מודים על רצונך להעביר את התרופות ונשמח להמשיך ולהיות לעזר לזקוקים לתרופות אלו. תודה ושתמיד תיהיי בצד הנותן

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"