אם באמת אתם רציניים ועושים הרבה אז אני חייב דח!!!ף

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

22/01/2008 | 10:01 | מאת: אסף

את התרופה טמודל 100 מ''ג ו20 מ''ג מתי להגיע למשרד שלכם כדי לקבל את זה???

24/01/2008 | 17:27 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

מערכת תיווך התרופות של ארגון חברים לרפואה משתדל לעשות ככל שביכולתו וזאת על ידי קבלת התרופות מהאנשים שלא זקוקים להם. אנו מקבלים מדי פעם את התרופה טמודל שנחשבת לתרופה מאוד מבוקשת. תוכל להיכנס לאתר בכתובת WWW.HAVERIM.ORG.IL להרשם ובעז"ה ברגע שנוכל לעזור לך אנו מבטיחים לחזור אליך. רפואה שלימה בקרוב יחיאל

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"