תרומת כדורי קסלודה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

21/12/2007 | 09:11 | מאת: חגית

לפני מס' חודשים פניתי דרך הרשת בבקשה לתרומת כדורי קסלודה לחמי שאובחן כסובל מסרטן המעי הגס מלווה בגרורות. בעזרת מס' תרומות וקנייה במחיר מוזל חמי עבר את סדרת הטיפולים ובCT שנערך לאחרונה נמצא כי חל שיפור ניכר במצבו . הרופאים הציעו לו לאור התוצאות הטובות לעבור סדרה נוספת של טיפולים. הטיפול הוא משולב באווסטין – שאושר ובקסלודה שלא אושר ע"י משרד הבריאות. כידוע מחיר הכדורים גבוה מאוד ואנו מתקשים לרכוש אותם. לאור התוצאות הטובות ולמרות המבוכה הכרוכה בכך אני פונה שוב ומבקשת את עזרתכם בתרומת כדורי הקסילודה על מנת לעזור לחמי לעבור סדרת טיפולים זו. בהזדמנות זו אנו רוצים גם להודות לכל אלו שנענו לפנייתי הקודמת ועזרו לחמי לעבור את הטיפולים להקל ולשפר את מצבו. תודה מראש ורפואה שלמה חגית פלאפון : 054-4744995 [email protected]

23/12/2007 | 09:28 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום חגית, נשמח אם תיצרי קשר עם עמותת חברים לרפואה בטלפון 03-5792220, לעמותה פרויקט מיוחד של תיווך תרופות ובו אנשים תורמים תרופות יקרות, נדירות, ותרופות שלא בסל ואנו מתווכים אותם לאנשים הזקוקים לך, בטוחני שנוכל לעזור גם לך. בברכת רפואה שלימה.

05/02/2008 | 13:57 | מאת: רותם

מחפשת בדחיפות תרומת כדורי קסלודה עבור אימי החולה בסרטן המעי הגס. היא החלה כימו וקרינה ביום א' השבוע והביטוח לא עוזר לנו כרגע. זה דחוף ביותר. תודה, רותם 0505583500

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"