סידן וונטולין למסירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

20/01/2008 | 19:16 | מאת: שפרה

ברשותי 3 קופסאות מלאות ואטומות של סידן+ויטמין D כמו כן משאף + ונטולין (הכל בתוקף) למי שמעוניין.

24/01/2008 | 17:35 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח אם תיכנסי לאתר חברים לרפואה בכתובת http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ שם למלא את שם התרופה והציוד הנלווה ובאופן אוטומטי הינך נרשמת בפרויקט והתרופה תועבר למי שזקוק לה במידה ויבקש. ניתן גם להתקשר למשרדינו בטלפון 03-5792220 ולהירשם. הרבה בריאות. ושנזכה תמיד להיות בצד הנותן

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"