יש לי אריזה לתרומה של סימבלטה 60 מ"ג.

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

18/01/2008 | 20:59 | מאת: רחל

התרופה בתוקף עד 2009 התרופה עדיין לא בסל. היא מיועדת לחולי סכרת הסובלים מכאבים נוירופתיים ולסובלים מדיכאון. זה לפי האתר של ה - FDA. היות ואתם עוזרים לי אני עוזרת לכם. זאת אני מהטופמקס. תודה לכם. רחל

24/01/2008 | 17:48 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

רחל שלום וברכה רבה מאחר ואת מכירה כבר את העמותה ויודעת עד כמה חשוב ומציל חיים כל תרופה נשמח אם תוכלי לרשום בצורה מסודרת את הפרטים דרך האתר של ארגון חברים לרפואה בכתובתWWW.HAVERIM.ORG.IL ובכך נוכל לעזור לעוד אנשים שחייבים את התרופה הזו. בברכת בריאות רבה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"