תמיכה בעמותה חדשה המטפלת בקשישים לצורך ביטחונם

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

22/01/2010 | 17:43 | מאת: אלון ויקטור

אני מיצג את העמותה "חוסן לקשיש " בדימונה. מבקש להתקין לחצני מצוקה לכ 200 משפחות קשישים בביתם,לצורך ביטחונם האישי ואפשרות לקשר מתמיד ועזרה רפואית מידית. מודה תחילה לכל אחד מכל מקום בארץ אשר יהיה מוכן להרים את הפרויקט הזה. מוכן לקבל תשובות לאימייל [email protected]

28/01/2010 | 13:11 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב! הנני מעוניין לקבל פרטים נוספים כגון עלות מכשיר וכדו' אם יש ברשותך מכתב מסודר ומסמכים שיתארו את הבקשה. אשמח לקבל אותם בפקס או במייל: 03-5792223 [email protected]

11/03/2010 | 00:14 | מאת: אלון ויקטור

לכבוד הרב יחיאל לנדו. מודה על הענותך תחילה,ומאמין לרצינותך לגבי עזרה בהרמת הפרויקט כפי שכתבתי באימייל מה22-01-2010 .סוג הלחצן שהצעת מחירו בהמשך,מהווה אמצעי מאוד חשוב לקשישים בהשגת עזרה חיצונית רפואית ואנושית ולעתים מציל חיים,הוא יתרום לביטחון ואיכות חיים טובה יותר,העמותה תתקין אותם,תתחזק ותדאג לקשוריותם עם מוקד רפואי למתן מענה מיידי בעלות מינימלית. העמותה תבצע תיקונים קלים בביתם של הקשישים בחינם ותערוך ביקורי בית לעדכון מצבם ותדווח למוסדות הרלוונתיים באם תהיה הדרדרות כל שהיא. להל"ן הצעת מחיר למכשיר טלפון עם לחצן מצוקה העונה על הדרישה למתן עזרה מידית . ---------------------------------------------------------- חברת "קילים" מהלב 24-02-2010 יגאל אלון 155 תל אביב 67443 טל: 03-5710794 e-mail : [email protected] לכבוד ויקטור אלון - עמותת חוסן לקשיש ע"ר דימונה הרב אבוחצירה Email: [email protected] סלולרי 050-7741309 הנדון: לחצני מצוקה- טלפון לאנשים עם מגבלת שמיעה שלום רב, בהמשך לשיחתנו, להלן הצעת מחיר עבור לחצני המצוקה ייחודיים כפי שמשווקים ע"י חברת מהלב. הלחצנים המוצעים הינם ייחודיים ומשלבים לחצן מצוקה עם טלפון לאנשים עם מוגבלויות. הטלפון משלב פתרון לאנשים עם בעיית שמיעה, עם קשיים בראיה ובעיות מוטוריקה. הטלפון מאפשר שמיעה ברורה של המשתמש באמצעות ווסתי עוצמה וחידוד צלילים לשמיעה ברורה של הנאמר. לטלפון צג שיחה מזוהה, נורה מהבהבת וצלצול מוגבר, רמקול איכותי לשיחה מרחוק, ספרות ולחצנים גדולים וזיכרונות לחיוג מהיר. לחצן המצוקה כפי שמותקן בטלפון מאפשר חיוג חירום באמצעות לחצן מרחוק. הלחצן מורכב על גבי שעון יד. לחיצה על הלחצן מחייגת למספר חירום (רכז, אחות, קרוב משפחה או מוקד). הלחצן מאפשר אף לענות לשיחה נכנסת (כל שיחה) מרחוק, כך למעשה ניתן לענות לטלפון המצלצל גם באם האדם מצוי רחוק מהטלפון. הלחצן עמיד במים. הטלפון מאפשר אכסון של יותר ממספר חירום אחד, כך שבמידה ואין מענה מהמספר הראשון ממשיך הטלפון ומחייג למספר השני וכך הלאה (6 מספרים). הטלפון מאפשר אף בדיקה של הרכז האחראי לגבי הנעשה בדירה, באמצעות חיוג ופריצה לרמקול ללא צורך במענה יזום של דיירי הדירה, במקרה חירום. מידע נוסף: טלפון בעל הגברת עוצמת השיחה והצלצול נורה מהבהבת בעת קבלת שיחה אפשרות כיוון עוצמה וצלילים בהתאם לירידת השמיעה לחידוד והבנת הנאמר אפשרות בחירה בין 3 עוצמות צלצול ו- 4 סוגי צלצול שונים הגברה נוספת על גבי השפורפרת שיחה מזוהה (לבעלי שירות שיחה מזוהה של בזק) 9 לחצני חיוג מהיר 3 לחצני זכרון חירום ספר טלפונים ל- 90 זכרונות 99 זכרונות לשיחה מזוהה הקלטת הודעת חירום אוטומטית לחצנים גדולים וברורים התאמה לעבודה עם מכשיר שמיעה במצב "T" לחצן מצוקה נייד (על גבי שלט) לחיוג אוטומטי מרחוק רמקול איכותי לשיחה ללא הרמת השפורפרת תצוגה גדולה ומוארת עלות עלות ליחידה 430 ש"ח לפני מע"מ תנאי תשלום: ניתן לחלק ל- 12 תשלומים. אחריות: ל- 3 שנים. חברת מהלב שהוקמה ביוזמת ארגון הגג של הנכים ובסיוע חברת קילים אלקטרוניקה, מסייעת לאוכלוסיית לקויי השמיעה לשוב אל מעגל החברה השומעת, באמצעות ציוד עזר אישי ולאתרים ציבוריים. חברת מהלב מספקת מערכות למוסדות ואתרים ציבוריים לצורך התאמתם לאנשים המתקשים בשמיעתם. נשמח לעמוד לרשותך בכל עת. בכבוד רב, רוית קרדי מנהלת תפעול ---------------------------------------------------------- בכבוד רב והערכה ויקטור אלון עמותת חוסן לקשיש ע"ר דימונה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"