קרית מוצקין

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

13/01/2010 | 20:26 | מאת: אמנון ירון

שלום אני בעל משפחתון לקשישים בקרית מוצקין . בימים אלה אני סוגר את המשפחתון ונשאר לי מלאי תרופות בתוקף ללא שימוש. אשמח אם תבואו לקחת או תתאמו איתי איסוף במקום שנסכים עליו. בברכה אמנון ירון

18/01/2010 | 15:12 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום, נשמח מאד לקבל את התרופות שיש ברשותכם, יש לנו סניף בקריית מוצקין ניתן ליצור קשר מיידית עם יוסף חיים 052-4484940 או לחלופין ליצור קשר עם רחל במייל [email protected]

24/10/2012 | 07:58 | מאת: עדנהמ

איפה בירושלים אפשר למסור תרופות בתוקף עד 2015

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"