עזרה בטיפול שיניים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

12/01/2010 | 22:59 | מאת: רונה

חד הורית בלי שיניים בפה בת 38 עים מצב כלכלי קשה .יש לציין שאני לא פרזיטית עובדת קשה מאוד.מוכרת בלשכת רווחה ובית משפט הצהיר שאני חסרת אמצעים.הצעת מחיר שניתנה לי 38 אלף מבקשת עזרה כדיי לחייך לחיים .יש לציין ששיקמתיאת עצמי אחריי16 שנה של אשה מוכה .תודה ואשמח לתגובה

18/01/2010 | 15:15 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

רונה שלום, בצער קראתי את בקשתך, אך לצערנו אין לנו תמיכה מסוג זה. שיהיה לך בהצלחה!

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"