זקוקה בדחיפות לזומרה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

09/01/2010 | 19:26 | מאת: נוגה

חולה צעירה- סרטן שד גרורתי. אני זקוקה לתרופה מאוד. התרופה לא בהתוויה לטענת קופ"ח. תודה למי שיכול לסייע.

10/01/2010 | 10:34 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום, ניתן ליצור קשר עם רחל במייל או בטלפון להעברת פרטים. כשהעמותה תקבל בתרומה את האוובטין יצרו אתכם קשר מיידי. בברכת רפואה שלימה! 073-2198805 [email protected]

28/03/2010 | 11:43 | מאת: אלכס

שלחו לי את זה לפני כמה ימים, זה אתר שהוקם ע"י צביקה דויטש מהשגריר, שהוא גם בוגר המחלקה לכימיה באונ'. צופים בפרסומות ובתמורה לכך צוברים כסףשנתרם לעמותות שונות לפי בחירתכם (אני למשל החלטתי בנתיים לתרום לעזר מציון). נראה לי דרך יפה לסטודנטים לתרום כסף, שלא יוצא מכיסם הפרטי. http://www.taramta.co.il

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"