תרופת אווסטין

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

04/01/2010 | 16:32 | מאת: חווה

שלום חולה בת 60 מחפשת תרופת אווסטין לסרטן מעי הגס . אשמח אם תעזרו או תקשרו אותי עם מישהו שיכול לתרום או לעזור באיזשהיא צורה באופן דחוף עקב אי קבלת התרופה הקופ"ח. בתודה מראש חווה

10/01/2010 | 10:12 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

ניתן ליצור קשר עם רחל במייל או בטלפון לצורך העברת פרטים. כשנקבל את האווסטין בתרומה, רחל תיצור אתכם קשר מיידי. רפואה שלימה!

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"