חיפה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

23/12/2009 | 20:24 | מאת: איריס פרחי לוי

זקוקה בדחיפות לטמודאל 250mg אבי, חולה בלימפומה של המוח וזקוק לתרופה. התרופה נמצאת בסל הבריאות אך אינה מותווית ללימפומה של המוח ולכן אינה מאושרת ע"י הקופה. אודה לקבלת התרופה בדחיפות, תודה

23/12/2009 | 20:26 | מאת: איריס

אבי, חולה בלימפומה של המוח וזקוק לתרופה. התרופה נמצאת בסל הבריאות אך אינה מותווית ללימפומה של המוח ולכן אינה מאושרת ע"י קופ"ח. אודה לקבלת התרופה בדחיפות, תודה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"