אב לילד חולה כליות ואביו החולה במחלת הסרטן זקוקים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

23/12/2009 | 13:17 | מאת: רוני

יש לי ילד חולה כליות ואב שתמך בי כלכלית חלה בסרטן ומצבו קשה. בעבר ניהלתי עסק מצליח עקב טיפולים וריצות לבתי חולים הזנחתי את עבודתי ונקלעתי למשבר כלכלי עמוק. המצב הגיע לבלתי אפשרי מכל הבחינות.. אני מתוסכל שבור ועל סף יאוש! אין לי אפשרויות לצאת ולקבל עבודה מהסיבות המובנות..המדינה סליחה על הביטוי אטומה ריגשית ולא מסייעת(מעליב...) איני מוצא דרך נאותה להתקיים בכבוד. איני יוצא מהבית ושקוע בבושה צער וחוסר אונים. אבקש עזרה מכל מי שיכל לסייע למשפחה ונגיד המון המון תודה.

23/12/2009 | 13:40 | מאת: רוני

24/12/2009 | 08:56 | מאת: רון

מצאת מי שיעזור?

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"