מחפשת קסלודה בדחיפות

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

12/12/2009 | 21:00 | מאת: אפרת

אשמח לשמוע שמישהו מוכן לתרום/למכור כדורי קסלודה במינון 150 ו/או 500 מ"ג (צריך גם וגם). התרופה מיועדת לאימי שחולה בסרטן לבלב גרורתי. תודה.

16/12/2009 | 13:07 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

ארגון חברים מנתב תרופות בין מי שנותרו בידיו לבין מי שזקוק, נא פני למשרדי הארגון בטלפון- 035792220 או באתר חברים לרפואהwww.haverim.org.il ע"י מילוי טופס ואנו נבדוק אם התרופה נמצאת במאגר התרופות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"