פחיות אנשור

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

07/12/2009 | 21:55 | מאת: דנה

שלום לכולם, יש ברשותי 22 פחיות אנשור פלוס בטעם שוקולד שאשמח לתת למי שזקוק להן. ניתן ליצור עימי קשר למייל [email protected]. רפואה שלמה, דנה.

09/12/2009 | 10:55 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

ארגון חברים לרפואה מנתב תרופות בין אנשים שנותר להם לבין מי שזקוק, יש לנו בקשות לפחיות אלה, נשמח אם תעבירי לנו את הפחיות ונעביר למבקשים- 03-5792220

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"