תרופה אנבראל לדלקת פרקים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

05/01/2008 | 22:39 | מאת: אילנית

הנני אישה נכה קשה מאד אימא לתינוק שנולד אחרי 14 שנים הנני זקוקה לתרופה זאת על מנת לעצור את מחלתי היא עולה כל חודש 880 שח אין באפשרותי לרכושה מצבי מחמיר מאד אני פונה בבקשה לעזרה תעזרו לי שאוכל לתפקד ולהנות מגידול תינוקי

07/01/2008 | 10:59 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

אנו יכולים לעזור לך. אנשים נותנים תרופה זו לעיתים קרובות לפניך מספר אפשרויות. 1. להיכנס לאתר שלנו חברים לרפואה בכתובת http://www.haverim.org.il/boards/list/cat2.htm כאן תוכל להכניס את הפרטים בעניין מה שיש לך להעביר. ומיד שכמישהו יזדקק לכך אנו נפנה אותו אליך. חשוב להכניס פרטים שלך שנוכל ליצור איתך קשר במקרה הצורך. 2. להתקשר למשרדי העמותה 03-5792220 שלוחה 1 (רחל) ואנו נקבל את פרטיך בצורה מסודרת. תודה ושתמיד תיהיה בצד הנותן.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"