חיפוש תרופה לילדה חולת סרטן בת 14.

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

05/01/2008 | 12:22 | מאת: דוריס

דחוף מאוד!!!! הנני מחפשת תרופה בשם:TEMODAL-טמודאל מינון של כל קפסולה 100 מ"ג! מעוניינת בצינצנת סגורה המכילה כמות של 5 קפסולות של 100 מ"ג. תודה

07/01/2008 | 11:11 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

בהמשך לשאלתך: ראשית רפואה שלימה תרופת ה TEMODAL משמשת חולי סרטן מסוגים שונים. ועל כן נחיצותה רבה. פרויקט תיווך תרופות, של ארגון חברים לרפואה. מטרתו בדיוק לצורך כך, לתווך בין אלה שיש להם תרופה ואינם זקוקים לה לבין אלה הזקוקים. לרשותך 2 דרכים: להיכנס לאתר הבית של ארגון חברים לרפואה בכתובת המדויקת לעניין התיווך:http://www.haverim.org.il תחת התגית תרופות קבלת ותרומה. להכניס את פרטייך עם שם התרופה ובאופן אוטומטי הינך נרשם בפרויקט והתרופה תועבר אליך במידה ותימצא. ניתן גם להתקשר למשרדינו בטלפון 03-5792220 ולהירשם אצל רחל או ברכה. בברכת רפואה שלימה.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"