טיפה של עזרה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

13/11/2009 | 17:14 | מאת: אלי

היי!| רציתי לברר האם ניתן לעזור לבחור חרדי בן 35 למצוא ישיבה\כולל שיוכל ללמוד תורה וגמרא ,וגם יוכל לקבל את הקיצבה החודשית המשולמת לאברכים על מנת שיוכל לכלכל את עצמו, הכולל אמור להמצא באזור נתניה . ושוב תודה על העזרה

16/11/2009 | 10:10 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, ארגון חברים מסייע במקרים של חולים ולכן לא נוכל לסיע במקרה זה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"