לזריקות eprex או recormon במינון 30000 U

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

02/01/2008 | 20:36 | מאת: rosa

אני סובלת מאנמיה קשה לעתים זקוקה למנות דם לפי דעתה של רופא המטולוגית ה-recormon עלול לעזור אך בקופת חולים רק חולי דיאליזה יכולים לקבל ואני לא אם יש למי שהוא אשמח לקבל רק לפחות לראות שזה אכן עוזר לי. טלפון 0502063432 רוזה

07/01/2008 | 10:56 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח לעזור במציאת התרופה, לעיתים קרובות אנשים מעוניינים להעביר תרופה זו. את התרופה recormon יש במלאי ונשמח לעזור. לפניך מספר אפשרויות. 1. להיכנס לאתר שלנו חברים לרפואה בכתובת http://www.haverim.org.il/boards/list/cat2.htm כאן תוכל להכניס את הפרטים בעניין מה שיש לך להעביר. ומיד שכמישהו יזדקק לכך אנו נפנה אותו אליך. חשוב להכניס פרטים שלך שנוכל ליצור איתך קשר במקרה הצורך. 2. להתקשר למשרדי העמותה 03-5792220 שלוחה 1 (רחל) ואנו נקבל את פרטיך בצורה מסודרת. תודה ושתמיד תיהיה בצד הנותן.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"