טרסבה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

02/01/2008 | 18:40 | מאת: אורנה

יש לי את התרופה. אשמח לעזור.

07/01/2008 | 10:39 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

אחת התרופות המבוקשות כיום זוהי תרופה זו שעלותה גם יקרה מאוד. חברים לרפואה מעביר יום יום עשרות תרופות וביניהם תרופה זו נשמח להעביר אותה לנצרך. לנחוייתך הדרכים בהם תוכל להעביר את התרופה. 1. להיכנס לאתר שלנו חברים לרפואה בכתובת http://www.haverim.org.il להיכנס תחת הכותרת תרופות לטופס קבלה ותרומה. תוכל להכניס את הפרטים בעניין מה שיש לך להעביר. ומיד שכמישהו יזדקק לכך אנו נפנה אותו אליך. חשוב להכניס פרטים שלך שנוכל ליצור איתך קשר במקרה הצורך. 2. להתקשר למשרדי העמותה 03-5792220 שלוחה 1 (רחל) ואנו נקבל את פרטיך בצורה מסודרת. תודה ושתמיד תיהיה בצד הנותן.

01/02/2008 | 10:01 | מאת: לאה סגל

אבי חולה בסרטן ראות וקיבל טרסבה , אני מבקשת עזרה קשה לנו לקנות את כדורי הטרסבה , בבקשה ליצור איתי קשר לטלפון 0508646633 או ל0775360426 ללאה סגל

10/01/2008 | 14:12 | מאת: נילי

אורנה שלום, אני זקוקה דחוף לטרסיבה,אבל לא הצלחתי ליצור איתך קשר0502465566 אשמח אם תתקשרי אלי או בדרך אחרת שאוכל להתקשר אלייך. תודה רבה מראש, נילי.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"