רוצה למסור תרופה בשם:נטונסיל

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

02/01/2008 | 11:19 | מאת: ענבל

יש לי תרופה בשם נטונסיל יש לי כמה חבילות ללא שימוש אני רוצה לתרום אותם למי שיזדקק יש לציין שהם בתוקף.. התרופה היא למעי רגיש\רגיז

07/01/2008 | 10:34 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

התרופה נטונסיל חשובה מאוד לחולים רבים שמשתמשים בה ומקל את חייהם בצורה משמעותית. נשמח להעביר את התרופות לזקוקים לה. לפניך מספר אפשרויות. 1. להיכנס לאתר שלנו חברים לרפואה בכתובת http://www.haverim.org.il/boards/list/cat2.htm כאן תוכל להכניס את הפרטים בעניין מה שיש לך להעביר. ומיד שכמישהו יזדקק לכך אנו נפנה אותו אליך. חשוב להכניס פרטים שלך שנוכל ליצור איתך קשר במקרה הצורך. 2. להתקשר למשרדי העמותה 03-5792220 שלוחה 1 (רחל) ואנו נקבל את פרטיך בצורה מסודרת. תודה ושתמיד תיהיה בצד הנותן.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"