זקוקים לתרופת אווסטין בדחיפות

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

18/10/2009 | 12:05 | מאת: אורלי

שלום רב, אימי קוטי משדרות חלתה בGBM לפני שנה וחודשיים(8/08), עברה נתוח ,הקרנות, וטפול בטמודל, כעבור שנה שוב התפרץ הגדול ושוב אמי עברה נתוח(9/09), לפני שבועיים הורע מצבה והיא הושפזה על רקע של בצקת במוח, התיעצנו עם מס' מומחים האפשרות היחידה שעומדת בפני אימי, תרופת האווסטין שאינה כלולה בסל התרופות, ועלותה 25200 ש"ח לחודש לשני טפולים אחת לשבועיים, אנו מבקשים עזרה במימון או בנתינת תרופה, אנא עזרו לנו, אין באפשרותנו לממן ואנו רוצים להאריך את חיי אימי כמה שניתן וכמובן בע"ה מס' חש' דואר מרכז מסחרי שדרות: 21690967 ע"ש יחיאל שטרית

25/10/2009 | 10:49 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

ארגון חברים לרפואה מנתב תרופות בין מי שזקוק למי שנשאר לו, במאגר התרופות יש תרופות רבות שמצילות חיים ועוזרות לחולים, נשמח לעזור גם לך, לעידכון פרטייך במערכת ניתוב התרופות של חברים לרפואה וברור אם יש לנו את התרופה למסירה נא כנסי לאתר הבית www.haverim.org.il או צרי קשר עם המשרד בטלפון 03-5792220

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"