אומרי גם Omriggam

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

15/10/2009 | 09:04 | מאת: ורד מלכי

אני זקוקה ל- 60 גרם אומריגם . אינני זכאית לשום מימון מקופת החולים ועלות התרופה הינה בסך 25000 לכל הכמות . אינני יכולה לשלם סכום כזה . אני עוברת טיפולי הפרייה חוץ גופית וכתוצאה מהפלות חוזרות יש צרוך לקבל תרופה זו כטיפול תומך .לצערי אנו מרוששים כלכלית כתוצאה מהטיפולים ועל מנת להצליח בטיפול הבא אני נאלצת לפנות לתרומות ולרצון טוב של אנשים טובים. מודה מקרב לב מראש . ורד מלכי

25/10/2009 | 10:53 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

ארגון חברים לרפואה מנתב תרופות בין מי שזקוק למי שנשאר לו, במאגר התרופות יש תרופות רבות שמצילות חיים ועוזרות לחולים, נשמח לעזור גם לך, לעידכון פרטייך במערכת ניתוב התרופות של חברים לרפואה נא כנסי לאתר הבית www.haverim.org.il או צרי קשר עם המשרד בטלפון 03-5792220

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"