זקוקים בדחיפות לXELODA500ML

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

09/10/2009 | 09:19 | מאת: נתי

שלום רב, אנו זקוקים לכדורי 500ML Xeloda האם מישהו מעוניין למכור או לתרום? תודה רבה מראש נתי 0547702629

11/10/2009 | 10:50 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, בארגון חברים קיים פרויקט ניתוב תרופות בין מי שנשאר לו לבין מי שזקוק, נא צרו איתנו קשר ונבדוק אם יש בידינו את התרופה למסירה, איננו מתעסקים במכירה וקניה, רק ניתוב חינם.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"