אווסטין בבקשה אם יש למישהו?

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

14/09/2009 | 13:14 | מאת: אריאל

בבקשה בבקשה בבקשה אולי מישהו יכול לעזור ולתת לי או למכור לי בסכום סימלי אווסטין בשביל אמא שלי זה מאוד דחוף תודה רבה מראש

15/09/2009 | 09:41 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, ארגון חברים לרפואה מנתב בין תרופות שנותרו לאנשים לאלה שנזקקים להם, הניתוב והמסירה נעשים חינם, ניתן להירשם לקבלת תרופה או למסירת תרופה במשרדי הארגון בטלפון 03-5792220 או באתר הארגון www.haverim.co.il. כרגע אין את האווסטין אך כדאי להירשם למיקרה שיגיע.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"