תמיכה אנדימוטרין דחוף

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

09/09/2009 | 17:38 | מאת: karinsmom

שלום בנות הגעתי מארה"ב אתמול בלילה ולא הספקתי עדיין להתארגן עם איזה רופא בשביל תמיכה אנדימוטרין ,ומה שנשאר לי הולך להגמר מחר בערב, אם יש למישהי זה יעזור לי מאוד מאוד אני נמצאת באזור עפולה, חיפה תודה מראש אין לי כרגע טלפון צמוד אבל האימל שלי [email protected]

15/09/2009 | 09:58 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, ארגון חברים לרפואה מנתב בין תרופות שנותרו לאנשים לאלה שנזקקים להם, הניתוב והמסירה נעשים חינם, ניתן להירשם לקבלת תרופה או למסירת תרופה במשרדי הארגון בטלפון 03-5792220 או באתר הארגון www.haverim.co.il. נא צרי קשר ונבדוק לך

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"