רוצה לקבל וגם לתת תרופת

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

01/09/2009 | 17:17 | מאת: נטלי

שלום.אני גרה בבני ברק.יש לי הרבה תרופות מכול מיני סוגים למסירה ואני גם מעונינת לקבל כמה תרופות: כדורים:גאבאפנטין,טרמדקס,ארקוקסיה.טיפות עינים:PATANOL,HYPOTEARS.

01/09/2009 | 17:41 | מאת: נטלי

שאם יש אפשרות לקחת את התרופות ממני כי זה קצת כבד ואני קצת מוגבלת בהליכה. גם רציתי לדעת איפה ומתי מקבל הרופא שמיעץ לגבי ביטוח לאומי והם זה חינם תודה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"