30 מזרקי קלקסן 40 מ"ג למסירה / תרומה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

12/08/2009 | 19:53 | מאת: יעקב

שלום קבלתי 30 מזרקי קלקסן לחודש ימים, אך בהמלצת הרופא המטפל הפסקתי. מעוניין למסור / לתרום למי שצריך והעיקר הבריאות !! נא להשאיר פרטים במייל. הכתובת - אזור השפלה.

17/08/2009 | 09:39 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, ארגון חברים לרפואה מנתב תרופות בין חולים שנשארו להם תרופות לבין מי שזקוק לתרופה, ברשותינו מאגר תרופות גדול למסירה וכן מאגר שמות שזקוקים, נבקש שתתקשר למשרד 03-5792220 ואנו נעביר לנזקקים

30/08/2009 | 16:24 | מאת: דנה

אשמח לקבלם אם לא מסרת. לא פרסמת את המיל שלך [email protected] דנה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"