דרוש טרסיבה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

10/08/2009 | 20:34 | מאת: מיכאל שימשילשוילי

דודי במצב קשה מבחינה כלכית והוא שוכב בבית החולים סורוקה אנא ממכם אם באפשרותיכם לתרום לנו תרופת טרסיבה זה מאוד יקל על מצבנו ומאוד יעזור לדודי הלוואי שיכולנו לממן את טיפוליו אך אין באפשרותינו להוציא עוד כסף מכייון שלא נותר כבר דבר אם באפשרותכם לתרום לנו תרופות אנא פנו לדואר האלקטרוני שלי לתשובה [email protected]

17/08/2009 | 09:23 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, ארגון חברים לרפואה מנתב תרופות בין חולים שנשארו להם תרופות לבין מי שזקוק לתרופה, ברשותינו מאגר תרופות גדול למסירה וכן מאגר שמות שזקוקים, ברצוני להמליץ לך להתקשר למשרד לרחל בטלפון 03-5792220 או להיכנס לאתר חברים לרפואה www.haverim.org.il ולמלא את הפרטים ואנו נבדוק במאגר התרופות ובמידה ותימצא התרופה אנו נעדכן אותך.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"