רמיקייד

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

10/08/2009 | 14:36 | מאת: רויטל

שלום רב, אני חולה צעירה יש לי קרוהן קשה, כעת אני צריכה לקבל רמיקייד,בעקבות החמרת המחלה: אני לא עובדת, אין לי שום מקור הכנסה, כל טיפול צריך לעלות לי 340 שח, בנוסף לזה יש לי הוצאות גם על מזון רפואי, מיוחד לחולי קרוהן, האם יש אפשרות כספית לעזור לי במימון טיפולים יקרים אלו ברצוני להבהיר שאני גרה עם אמא גרושה, ואחים נוספים, ואין באפשרותנו לממן את הטיפולים היקרים. אנא, עזרו לי, תודה.

17/08/2009 | 09:24 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, ארגון חברים לרפואה מנתב תרופות בין חולים שנשארו להם תרופות לבין מי שזקוק לתרופה, ברשותינו מאגר תרופות גדול למסירה וכן מאגר שמות שזקוקים, ברצוני להמליץ לך להתקשר למשרד לרחל בטלפון 03-5792220 או להיכנס לאתר חברים לרפואה www.haverim.org.il ולמלא את הפרטים ואנו נבדוק במאגר התרופות ובמידה ותימצא התרופה אנו נעדכן אותך

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"