כדורי קסלודה בדחיפות לאימי

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

03/08/2009 | 10:00 | מאת: נעמה שמש

אימי זקיקה בדחיפות לכדורי קסלודה לטיפול כימותרפי החל ממחר. מאוד אודה אם יש ברשות משהואת התרופה ויוכל לסייע נעמה

17/08/2009 | 09:28 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, ארגון חברים לרפואה מנתב תרופות בין חולים שנשארו להם תרופות לבין מי שזקוק לתרופה, ברשותינו מאגר תרופות גדול למסירה וכן מאגר שמות שזקוקים, ברצוני להמליץ לך להתקשר למשרד לרחל בטלפון 03-5792220 או להיכנס לאתר חברים לרפואה www.haverim.org.il ולמלא את הפרטים ואנו נבדוק במאגר התרופות ובמידה ותימצא התרופה אנו נעדכן אותך

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"