מודולן

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

30/07/2009 | 15:09 | מאת: יאיר אלף

אני חולה קרוהן קשה, אני זקוק לפורמולות מסוג מודולן על בסיס יומי כי זהו האוכל יחיד שאני יכול לאכול, אם למישהו יש כמות מיותרת של פורמולות מסוג זה אשמח לשמוע עלות יחידה בקופה - ללא השתתפותה - היא 85 ש"ח ליום

02/08/2009 | 13:49 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, ארגון חברים לרפואה מנתב תרופות בין חולים שנשארו להם תרופות לבין מי שזקוק. ניתן ליצור קשר עם רחל בטלפון 0732198804 משרדי ארגון חברים לרפואה 03-5792220 ולבדוק אם יש את התרופה שאתם צריכים במאגר התרופות. נשמח לעזור

13/08/2009 | 13:05 | מאת: ענבל

אתה יכול לשלוח לי EMAIL ל[email protected] אשמח לתת לך.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"