חיפה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

26/07/2009 | 16:38 | מאת: gilah

ברשותי תרופות שניסיתי ולא מתאימות לי RETALIN SR קונצרטה 36 - אגב התאריך שלה הוא עד 4/2009 אלטרול סורבון קסנקס חבל שסתם יהיו זרוקים בארון מה שאני זקוקה כרגע הוא ל רטלין 10 מ"ג וזהו בתודה גילה

26/07/2009 | 22:10 | מאת: אלה

היי גילה, יש לי מוצר טבעי שמחליף את הרטלין. צרי קשר למייל שלי [email protected] ואשמח לשלוח לך פרטים על המוצר. אלה

04/03/2013 | 20:04 | מאת: שירי

סכומים רבים על תרופות. תודה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"