כדורי ABILIFY

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

31/12/2007 | 11:19 | מאת: מ.

ברשותי 33 כדורי ABILIF. אריפיפרזול למחלת הסכיזופרניה. כדוריםאלו לא נמצאים בארץ והבאתי אותם באישור מיוחד אך לצערי זה לא עזר לבני. ברצוני למכרם כי מחירם גבוה וגם לא היה לי קל להשיגם.

31/12/2007 | 11:44 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח אם תיכנסי לאתר הבית של ארגון חברים, הכתובת המדויקת לכניסה לפרויקט תיווך תרופות הינה: http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ שם ניתן להכניס את פרטי התרופה ופרטים אישיים ליצירת קשר. הרבה בריאות

16/02/2008 | 12:17 | מאת: שקרק מלכה

אדון\גב, נכבד שלום. מעוניינת בפרטים בנושא תרופת אביליפיי. טל. נייד 0548181215מלכה או משה 0548181214 תודה.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"